top of page
MISSIEPASSIE.JPG

MISSIE EN VISIE

Het is mijn missie om mentale gezondheid en kwetsbaarheden bespreekbaar te maken. Ik wil persoonlijke en professionele groei bevorderen door het bewustzijn te vergroten van eigen krachten, valkuilen, coping-strategieën en denkpatronen. Ik wil ervoor zorgen dat jij je eigen coach wordt om langdurige veranderingen te ervaren, psychologisch flexibel te worden en functioneel met klachten en obstakels om te kunnen gaan.

Mijn visie heeft veel raakvlakken met de Acceptance Commitment Coaching (ACC) benadering. Dit begint met de overtuiging dat iedereen worstelt! EVERYONE STRUGGLES! Dat zal niet zo snel veranderen en dat is oké. Wat wij wel kunnen veranderen is de manier waarmee wij met onze worstelingen omgaan. Om groei mogelijk te maken is het belangrijk open te durven zijn over persoonlijke en professionele worstelingen. 

missie en visie: Welkom

MIJN ACHTERGROND

Ilinka Bijma_2020_door Nienke Maat-30.jp

Geboren in het zuiden en opgegroeid in het noorden van Duitsland heb ik in 2011 het besluit genomen mijn Nederlandse roots aandacht te geven en voor een Psychologie studie naar Groningen te verhuizen. Nadat ik tussendoor een jaar in Spanje heb gestudeerd en gewerkt (recruitment consultant) ben ik mij toch in Nederland gaan vestigen.


Ik heb ervaring in het trainen en coachen van jonge professionals in:
 

- Gespreksvaardigheden (Rijksuniversiteit Groningen)

- Medische gespreksvoering (UMCG)

- Groepsdynamische vaardigheden (team ontwikkeling, conflicthantering, communicatie in groepen) 

- Stressreductie en motivatie (Wakker Bij Bakker Student Coaching)

- Verschillende coaching benaderingen (Rijksuniversiteit Groningen)

- Omgang met negatieve gedachten en onzekerheid

Ik bied coaching in het Nederlands, Engels en Duits aan. 

Voor meer informatie over mijn achtergrond en werkervaring zie mijn Linkedin account. 

missie en visie: Over
bottom of page